Esittely

Olen Raino Mustonen, syntynyt 18.6.1951 Turussa. Annoin elämäni Jeesukselle 11-vuotiaana pikkupoikana ja olen saanut kulkea siitä asti Jeesukseen uskoen. Uskoontulostani voit lukea tarkemmin kirjoitelmia linkistä.

Elämääni on mahtunut monia ilon hetkiä. Niistä parhaimpia ovat olleet minulle siunaantuneet lapset. Olen seitsemän lapsen isä, joista yksi on jo taivaan kodissa ja 17 lapsen isoisä.

Elämääni on mahtunut monta koetusta. Työtapaturmani vuoksi selkärankani murtui vuonna 1976 ja niihin kipuihin tarvitsin lääkkeitä, jotka todennäköisesti aiheuttivat suolistoni rikkimenon ja sain elinaikaa vain puoli vuotta. Maitoallergiani oli tuolloin hengenvaarallinen, mutta Herra armossaan paransi minut siitä.

Sielunhoitotehtävissä ja osittain oman elämän tilanteeni puolesta, olen joutunut miettimään monia vaikeita kysymyksiä ihmissuhteista. Olen uudelleen avioitunut ja uskon, että Jumalan armo kantaa minut tässäkin tilanteessa eteenpäin. Olen saanut olla monien tukena tilanteissa, joissa muut uskovat kääntävät selkänsä epäonnistuneelle.

Jumalan armosta olen saanut viedä evankeliumia kotimaassa toimien saarnaajana muutamalla paikkakunnalla ja saanut perustaa uusia seurakuntia mm. Eestiin.




          ESITTELY   TYÖHISTORIAA   HARRASTUKSET   KIRJOITELMIA   RATAM   

Raino Mustonen / esittely