Tiimi


Yhdistyksen perustiimin muodostavat muutamat avainhenkilöt, joilla kullakin on omat tehtävänsä. Mukana on niin yhdistyksen hallituksen jäseniä; kuin muitakin nimettyjä aktiivijäseniä.

Hallitus

Huhtikuun 21. 2007 pidetyn vuosikokouksen päätöksen mukaan RaTaM – Gospel – Help ry:n nelihenkiseen hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja Raino Mustosen ja varapuheenjohtaja Harri Tiaisen lisäksi edustajat ”sisartiimistä” ja Kolhon ryhmästä. Tällä tavoin yhdistyksen koko nykyinen toimialue tulee parhaiten edustetuksi myös yhdistyksen hallituksessa.

”Sisar”tiimi

Jotkut väittävät evankeliuminen viemisen kuuluvan vain nuorille, mutta mitä enemmän seuraan RaTaM’in toiminnassa mukana olevan ”sisar”tiimin toimia, sitä vakuuttuneemmaksi tulen siitä, että väitteen esittäjät ovat väärässä. Eläkevuosistaan huolimatta ”Sisar"tiimi tuntuu olevan jatkuvasti liikkeellä. Omien tukijoukkojensa tukemina he ovat jatkuvasti avaamassa uusia ovia evankeliumille siellä, missä muut näkevät työn lähes ylivoimaisen vaikeaksi. Vaan Herran avulla ”sisar”tiimi käy noista ovista ja vie evankeliumin sanoman mennessään.
”Sisar”tiimi kertoo kokemuksistaan Herran seurassa mieluiten kasvokkain mm. vieraillessaan seurakunnissa.

Kolhon ryhmä

Jos voisi lentää linnun siivin kolholaisten matkassa, näkisi heidät taivaltamassa autoillaan hitaasti ja kuoppia vältellen syrjäkylältä toiselle omalla kentällään. Toisena hetkenä heidät saattaisi löytää viemässä ihan aineellista apua kodista kotiin siellä, missä puute on suurin. Myös vankiloiden muurien takaa he ovat löytäneet niitä janoisia, joille kelpaa ”elämän vesi evankeliumin lähteistä.”
Evankeliumin sanoma etenee Kolhon ryhmän toimesta toisinaan herkin sanoin ja sävelin, mutta myös tarttuen kaksin käsin käytännön toimiin, milloin sitä tarvitaan.

          ESITTELY   PALVELUT   TIIMI   UUTISET   PROJEKTIT   TAPAHTUMAT   ARTIKKELIT   YHTEYSTIEDOT   LINKIT

Tiimi

Raino Mustonen
Harri Tiainen
Maija-Liisa Tiainen
Mika ja Jaana Räsänen
Taisto Pursiainen


Ratamin grafiikka