Uutiset

On aikoja, jolloin jonkun läheisen sairastuminen ja kuolema vievät oman osansa henkisistä voimavaroista ja ajasta. Kun samaan aikaan vielä saa kokea sitä, kuinka tietotekniikka takkuaa ja on lyhenteensä mukaisesti Automaattinen Työn Kymmenkertaistaja eli atk, niin kotisivujen päivitys ja uutisointi jäävät aikataulustaan. Näin on käynyt meille tällä kertaa.
Samalla olemme saaneet omin silmin nähdä, kuinka usko kantaa yli tuon viimeisen rajan ja vie Herran omat voittajina perille siihen maahan, jossa kaikki sairaus, kipu ja kyyneleet ovat poissa.

Joulukuussa olimme todellakin Kolhossa pidetyn taideleirin merkeissä pidetyn taidenäyttelyn avajaisissa Jekabpilsin kaupungin kulttuurikeskuksessa. Paikallinen seurakunta ja kesän leiriläiset olivat satsanneet melkoisesti tapahtuman mainontaan, ja niinpä avajaisissa oli läsnä sekä paikallistelevisiota, lehdistöä että kaupungin kulttuurijohtoa. Saimme nähdä, että taidekin voi palvella evankeliumin ilosanoman välittäjänä ihmisille.

Sittemmin on ohjelmassa ollut toimintaa koti-rintalla, mm. Kolhossa, Vilppulassa ja Kuorevedellä erilaisten tilaisuuksien merkeissä ja noita vuodenvaihteen tienoille painottuvia paperihommia, kuten tilinpäätökset ja kirjanpidot yms.
Edessä odottavat RaTaM’in vuosikokous 21. huhtikuuta ja suunnitelmissa oleva Latvian matka.


Viimeisin matkamme Repiniin tapahtui Joulukuussa 2008. Täältä voit katsella
matkakuvia sieltä.
Edellinen matka tapahtui Lokakuussa 2008.
Matkakuvat siitä voit katsella täältä.
          ESITTELY   PALVELUT   TIIMI   UUTISET   PROJEKTIT   TAPAHTUMAT   ARTIKKELIT   YHTEYSTIEDOT   LINKIT

Uutiset

Uutiset

Toukokuu09-
Lokakuu09


Lokakuu08-
Joulukuu08


Heinäkuu 08-
Lokakuu 08


Toukokuu 08-
Kesäkuu 08


Maaliskuu 08-
Huhtikuu 08


Joulukuu07-Helmikuu08

Syyskuu07-Marraskuu 07

Elokuu 07


Kesä-Heinäkuu 07

Marraskuu 06-
Toukokuu 07


Repini 04/07