Uutiset

Marraskuu 2007
Usein ajatellaan telttakokousten kuuluvan menneisyyteen, mutta ainakin se innokas ryhmä, joka tuli Iso-Kirja –opiston telttavalmistamolle viikoksi opiskelemaan isojen kokoustelttojen valmistusta, oli asiasta toista mieltä.
Heidän näkynään on saada liikkeelle 100 telttaa ja evankeliointiryhmää kautta Euraasian aina Eestistä ja Bulgariasta Tyynelle valtamerelle asti. Nyt käytössä olevat parisenkymmentä telttaa alkavat olla ikäloppuja, joten on aika ryhtyä valmistamaan uusia.
Tiiviin opiskeluviikon aikana saatiin valmiiksi n. puolet 500 hengen teltan kankaista sekä lisäksi paljon hyviä vinkkejä siitä, miten muut rakenteet kannattaa tehdä.
Katso kuvasarja teltanvalmistamisesta ym. TÄÄLTÄ

Latviassa puolestaan kaivataan Repiniin henkilöä, joka voisi hoitaa keskuksen maanviljelypuolta jatkossa.

Olipa kohde sitten mikä tahansa, evankeliumin ilosanoma saavuttaa yhä kuulijoita, kunhan unohdamme turhan paatoksen ja elämme uskomme todeksi niin kokouksissamme kuin arjessakin.

Lokakuu 2007

Elokuussa käydessämme Repinissä, emme ehtineet lattiantekoprojektin lisäksi tekemään murrettuja ladon ovia uusiksi, Niinpä Lokakuussa matkustimme jälleen Latviaan. Veimme humanitaarista avustustavaraa hiukan ja vierailimme seurakunnan tilaisuuksissa, Katso kuvasarja siitä ja muusta lokakuussa tapahtuneesta TÄÄLTÄ.

Syyskuu 2007

11.9.2007 Olimme mukana Israel illassa Tampereella.

 

          ESITTELY   PALVELUT   TIIMI   UUTISET   PROJEKTIT   TAPAHTUMAT   ARTIKKELIT   YHTEYSTIEDOT   LINKIT

Uutiset

Uutiset

Toukokuu09-
Lokakuu09


Lokakuu08-
Joulukuu08


Heinäkuu 08-
Lokakuu 08


Toukokuu 08-
Kesäkuu 08


Maaliskuu 08-
Huhtikuu 08


Joulukuu07-Helmikuu08

Syyskuu07-Marraskuu 07

Elokuu 07


Kesä-Heinäkuu 07

Marraskuu 06-
Toukokuu 07


Repini 04/07